Välkommen till Stinas Mat & Prat. Kul att just du har hittat hit. Här hittar du goda recept på hela rätter och tillbehör.  Maten blandas med en hel del prat. Bland det bästa som finns är att sitta länge och umgås vid matbordet som är fyllt med god mat och dryck.

Stina

Jag är en amatörkock årsmodell 73 med stort intresse för att komponera ihop smaker och laga goda rätter. Redan som elvaåring lagade jag potatisgratäng i en båt i Stockholms skärgård. Jag bor i ett hus modell rad i Bålsta tillsammans med min man och två barn. Vi tillbringar största delen av tiden i köket runt köksön.

Mat

Recepten som du hittar här är komponerade från grunden. Jag brukar börja med smaker plus lite annan inspiration som dyker upp från lite var som helst. Från smakerna bygger jag på med komponenter till dessa blir en färdig rätt. Det blir oftast en hel del tillbehör till rätterna. Jag älskar att skapa olika typer av tillbehör som man sen gör den perfekta gaffeln av. Under åren har jag utvecklats en hel del och lärt mig mycket om mat.

Det är viktigt för mig att all mat lagas med bra råvaror utan halvfabrikat och onödiga tillsatser.

Bilderna som finns på bloggen tas under tiden maten lagas och serveras. Det går bra att låna bilder om man frågar först.

Prat

Under prat hittar du en salig blandning av åsikter, fakta, restaurangbesök, test av produkter och gammalt hederligt struntprat. Hemma när vi hänger runt köksön så blir det också en hel del av den varan. Både högt och lågt.

 

Summary
Photo ofChristina Karlsson
Name
Christina Karlsson
Nickname
(Stina)
Website
Job Title
Bloggare
Company
Stinas Mat & Prat
Address
Stensötavägen 42,
BÅLSTA, 75651