EfterrättRecept

Pannacotta med mjölkchoklad och färska hallon

Om inte pannacotta är min favoritefterrätt så ligger den i alla fall i vinnarcirkeln. Barnsligt gott helt enkelt. Enkelt att göra är det också och ganska lätt att variera. Pannacotta med mjölkchoklad är en väldigt god variant. Len gräddig mjölchoklad som smälter i munnen. Mums!

Är du sugen på mer vuxensmak? Prova då denna pannacotta med Noa Pecan Mud som är en stout.

Ingredienser pannacotta med mjölkchoklad och färska hallon

  • 5 dl grädde
  • 1 vaniljstång
  • 3 gelatinblad
  • 100 g mjölkchoklad

Gör så här

  1. Koka upp grädden i en kastrull
  2. Lägg gelatinbladen i vatten i cirka fem minuter
  3. Gör ett snitt i vaniljstången och ta ut kärnorna och lägg allt i grädden
  4. Lägg också i mjölkchokladen i bitar.
  5. Lägg i gelatinbladen efter att chokladen har smält.
  6. När gelatinet lösts upp så häller du allt i portionsglas.
  7. Sen ska det in i kylen för stelning. Det tar cirka tre timmar.
  8. Garnera med bär. Jag tycker att hallon passar bra. Pudra över lite florsocker så det ser proffsigt ut 🙂
  9. Servera och njut.

 

Summering av recept
recipe image
Recept
Pannacotta med mjölkchoklad och färska hallon
Skapare
Publicerad
Totalt
Genomsnittsbetyg
0.51stargraygraygraygray Based on 2 Review(s)
Tags:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.