FörrättRecept

Salsiccia med mixade ugnsrostade grönsaker

Snittar med salsiccia

Salsiccia med tillbehör på en smörstekt ciabatta. En väldigt god, matig och relativt enkel förrätt. Eller korvmacka, (Fniss). Jag serverade mina snittar tillsammans med lite andra små rätter. Bland annat friterad rotsellerichips med reducerad murkelstuvning.

Jag har inte skrivit ut antal eller mängd på ingredienserna. Man får höfta lite helt enkelt.

Ingredienser

  • Ciabatta
  • Färsk salsiccia
  • Padrones
  • Röd paprika
  • Gräsök
  • Vitlök
  • Olivolja

Gör snittar med Salsiccia här

  1. Veva igång ugnen på 210 grader
  2. Lägg padrones, paprika och vitlök i en ugnsfast form. Salta och häll över olivolja.
  3. Skicka in allt i ugnen. Dom ska vara där ungefär 20 minuter.
  4. Skär salsiccian i lagom slantar och stek.
  5. Finhacka gräslök, röd paprika och padrones till toppingen. Det skall verkligen vara finhackat.
  6. När grönsakerna i ugnen är klara skall dom mixas med mixerstav.
  7. Skiva ciabattan och smörstek.
  8. Klart för att bygga mackorna.
  9. Börja med ciabattan, lägg på korvslantar, klicka på med mixade ugnsgrönsakerna och toppa med det finhackad gräslök och röd paprika.
  10. Servera och njut.
Summering av recept
recipe image
Recept
Salsiccia med mixade ugnsrostade grönsaker
Skapare
Publicerad
Totalt
Tags:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.