Prat

Halkidiki eller halka i diket?

Supervinter vid riksväg 55
Supervinter vid riksväg 55

Så här års är det lätt att vilja drömma sig bort till varmare breddgrader må jag säga. Långt i från alla tycker ju så förstås, man kan säga att det finns två läger: de som vill ha snö, som tycker om ljuset som det reflekterar. Backar och skidspår som kräver detta vita. Själv längtar jag bara till vår, bort med det här! Värme tack, sol tack, grillat tack! Nä jag tänker inte grilla nu, den där första varma dagen. Känslan att få tända grillen då tycker jag har sin charm. Många resonerar att man ska leva i nuet och se det positiva i vardagen här, annars kan man ju flytta. Så jag gör väl så, ser det positiva. Dagens positiviteter:

Min man skottade fram bilen och skrapade rutorna så köttfärsdrottningen bara behövde kliva in och sätta sig i bilen och åka.

Solen gick upp före klockan 8 idag, jippi ljusare!

Min dotter sms:a att hon ville följa med och hjälpa till att handla (va?) . Jag väljer att tolka det så. Naturligtvis är det ju något som vill ha inköpt.

Idag är det också Groundhog Day. Något slags skrockpåfund om hur länge det ska fortsätta med vinter med hjälp av ett murveldjur. Alternativ 2: Se filmen med samma namn istället om du missat den. På svenska heter den- Måndag hela veckan.

Hoppas på en trevlig matvecka och att alla kör extra lugnt i trafiken så att det inte blir halkidiki.

Själv har jag nån slags köttfärs och lite annat smått och gott på G inför denna vecka, så håll utkik!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.